• +38978415058
  • +38978415058
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Амар Њемчевич - Тренер UCI LEVEL 2

Амар Њемчевич е лиценциран УЦИ ЛЕВЕЛ 2 тренер и е селектор на селекција на Босна и Херцеговина за планински велосипедизам.  Поранешен главен тренер на SMF UCI TEAM од Грција и личен тренер на најдобрата босанска натпреварувачка Лејла Тановиќ рангирана на 52ро месо на светската  УЦИ ранг листата.   Тренер на ВК Оксижен од 2016та година како и на повеќе други уци натпреварувачи од регионот.

Социјални медиуми: https://www.facebook.com/amar.njemcevic

Амар Њемчевич

UCI LEVEL 2 лиценца


© 2024 Oxygen Cycling Club. All Rights Reserved. Powered by MOL