• +38978415058
  • +38978415058
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Проекти ЕУ, Светска Банка, локална самоуправа

Со цел за што подобра реализација на зацртаните идеи и желби здружението на граѓани Оксижен активно зема учество во разни проекти околу спортот, туризмот и младите.  Активоно учествуваме во проекти на  Еразмус програмата на Европската Унија , програмите на Светска Банка како и во повеќе програми од страна на логалната самоуправа.   Оксижен поседува знаење и капацитети околу реализација на овие проекти и доколку Ви е потребен партнер за некој проект околу темите кој Оксижен ги покрива слободно контактирајте не.


© 2024 Oxygen Cycling Club. All Rights Reserved. Powered by MOL