• +38978415058
  • +38978415058
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Спонзори/Поддржувачи

Реализацијата на програмата и целите на велосипедскиот клуб Оксижен не би била можна доколку ја нема поддршката на своите спонзори и поддржувачи.  Иако никогаш нема доволно финансии за желбите и идеите на членовите на клубот сепак со помошта на овие финансиски средства успеваме максимално да ги искористиме за што повеќе проекти и акгивности.  Доколку сакате да помогнете и учествувате во некој од активностите и проектите на клубот дали со финанска или друга помош Ве молиме да слободно не контактирате.

МАРКЕТИНГ БРОШУРА© 2024 Oxygen Cycling Club. All Rights Reserved. Powered by MOL